(AP Photo/Kerstin Joenson)

Fudbaler Mančester sitija i norveški reprezentativac Erling Holand mogao bi da napusti engleski klub u julu 2024. godine uz obeštećenje od 200 miliona evra, prenosi Atletik.

Ovaj list tvrdi da Holand u ugovoru sa Mančester sitijem ima izlaznu klauzulu koju ne može da aktivira klub iz Premijer lige. Ali, može na primer Real Madrid. Ili Pari Sen Žermen.

Strani mediji navode da je ovo dobra vest za Real, koji je godinama pokušavao da angažuje Holanda (22), ali je norveški fudbaler odlučio da nastavi karijeru u Mančester sitiju.

– Pari Sen Žermen s pažnjom prati ovu informaciju. Međutim, i pored klauzule, Holand je taj koji odlučuje do kada će igrati za Mančester siti – ističe Atletik.

Obeštećenje od 200 miliona evra ne bi bilo rekordno, jer je Brazilac Nejmar pre pet godina prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra.

Holand je u letnjem prelaznom roku stigao iz Borusije Dortmund u Mančester siti za oko 60 miliona evra. On je na 13 mečeva već postigao 20 golova u svim takmičenjima za Mančester siti.

S pravom ga nazivaju „mašinom za golove“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here