OC Jahorina
Zlatan Stipišić Gibonni

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Ruskom domu na Jahorini najavljen je spektakularni koncert velike muzičke zvezde – Gibonnija koji će na olimpijskoj planini nastupiti 7. marta sa početkom u 20 časova.

Na konferenciji su govorili direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, predsednik nadzornog odbora Nedeljko Elek i poznata muzička zvezda Zlatan Stipišić Gibonni.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina je rekao: “Uvek nam je zadovoljstvo organizovati događaje na kojima uživaju svi naši gosti i siguran sam da će ovaj koncert biti jedan od tih. Hvala Gibonniju koji se odazvao našem pozivu i koji je izdvojio vreme da zajednički najavimo koncert ali i da 7. marta zapeva svoje najveće hitove za sve naše goste. Povod organizacije ovog koncerta je proslava Dana žena i iskoristio bih priliku još jednom da pozovem sve da nam se pridruže na spektakularnom koncertu i obraduju svoje dame! Ove sezone smo organizovali niz uspešnih koncerata i ugostili smo neke od najvećih zvezda ali moram reći da svi sa posebnim nestrpljenjem iščekujemo Gibonnijev koncert koji je bio naša i želja naših gostiju. Siguran sam da će 7. mart će na Jahorini biti noć za pamćenje.”

Karte za ovaj koncert moguće je kupiti u sistemu kupikartu.ba i na prodajnim mestima na Jahorini (Vučko, Termag i Lavina), na Palama Caffe Galerija TC Tom, Lukavica Kozmetički salon Kiss i Bijeljina Klub Frojd. Cena karata do 1. marta je 15 KM za parter i 50 KM za VIP ekskluziv mesta dok će od 1.3. karte biti 20 i 70 KM.

Dejan Ljevnaić, Zlatan Stipišić Gibonni i Nedeljko Elek

Poznati pevač Gibonni najavio je spektakularno veče ispunjeno najvećim hitovima i dodao: “Ovo će biti moj prvi nastup na Jahorini i uvek se radujem koncertima na novim lokacijama. Za 7. mart smo pripremili poseban repertoar i ovu veče iznenađenja neće manjkati. Čak će sa nama biti i jedan sjajan ženski izvođač koji će upotpuniti kompletan utisak za sve goste Jahorine!”

Olimpijski centar Jahorina je u saradnji sa Centrotransom organizovao prevoz na ovaj koncert i to iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Pala. Cene povratnih karata su: Pale 5.00 KM, polazak u 19.10h (ispred Studentskih domova), I. Sarajevo 7.00KM. polazak u 18.30h (Autobuska stanica), Sarajevo (ispred Zemaljskog muzeja) 7KM, a zakazani polazak je u 18.45h.

Nedeljko Elek, predsednik nadzornog odbora OC Jahorina je pozvao sve da 7. mart provedu na Jahorini: “Napokon smo dočekali Gibonnija na Jahorini i tajming koncerta je odličan, pa se nadam spektaklu na našoj planini. Olimpijski centar Jahorina nastavlja sa organizacijom događaja i sjajni tim menadžmenta i u narednom periodu priprema zanimljive sadržaje za sve goste.”

Naredne dane na Jahorini obeležiće mnogobrojni gogađaji pa je za 2. mart sa početkom u 21 h najavljena predstava pod nazivom “Kakva ti je žena takav ti je život” u izvođenju  Dragana Marinkovića Mace, zatim će 6. marta takođe sa početkom u 21 čas uslediti predstava “Ko je ovde idiot” u izvođenju Milana Kalinića takođe u hotelu Vučko. Od 9. marta za skijaše je pripremljena posebna pogodnost u saradnji sa hotelima koja uključuje neverovatan popust do čak 40% na smeštaj i karte, a uskoro će biti objavljeno više detalja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here