U pretposlednjem kolu MLS lige ugašena i poslednja nada tima koji trenira Veljko Paunović.

Čikago Fajer ni ove se godine nije domogao doigravanja u severnoameričkoj soker ligi. Ne samo da na svom stadionu nije savladao Toronto (2:2) nego je i njegov jedini konkurent u trci za sedmo mesto, poslednje koje vodi u konferencijski plej-of, pobedio, a za nade Čikaga trebalo je da izgubi. Nju Ingland je kod kuće bio uspešniji s 2:0 od Njujork sitija, prekookeanske ispostave engleskog prvaka Mančester sitija, koji je već bio obezbedio prvo mesto.

Kanadski tim je u Čikagu poveo u 59. minutu preko Žozija Altidora, a u svom stilu dok grabi ka protivničkom golu izjednačio je u 68. minutu Aleksandar Katai, pet minuta pošto je ušao u igru. Njemu je to peti gol ove sezone. Domaćin je zatim stekao prednost, ali je ubrzo primio još jedan gol.

Nastavlja se trka udvoje za zvanje najboljeg strelca između golgetera gradskih trivala. Po gol su ponovo dali i Meksikanac Karlos Vela (Los Anđeles) i Šveđanin Zlatan Ibrahimović (Galaksi). Prvi  ima 31, a drugi 29.

Galaksi je kod kuće izgubio od Vankuvera s 4:3, a Los Anđeles je igrao 1:1 kao gost Minesote. Oba tima iz Grada anđela su u plej-ofu.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here