Veliki preokret je u utorak veče napravio Milan protiv Juventusa. Delovalo je da je Juventus „overio“ tri boda pogotkom Kristijana Ronalda u 53.minutu, kada je povisio rezultat na 0:2, međutim Milan je neverovatnim preokretom došao do pobede od 4:2.

Prvi gol Milana postigao je Zlatan Ibrahimović iz penala, a posle meča je u svom stilu prokomentarisao utakmicu i svoju ulogu u Milanu.

– Star sam, to više nije tajna. Godine su samo broj. Odlično radim, postižem dobar balans u svemu i protiv Juventusa sam igrao više nego u prethodnom meču. OSećam se dobro, pokušavam da pomognem ekipi na sve načine, rekao je Zlatan.

Iako je igru napustio u 67.minutu, Ibrahimović je sa klupe nastavio da bodri saigrače i da im daje savete.

– Ja sam predsednik, igrač i trener. Jedino negativno u tome je da imam platu kao igrač. Da sam ovde od prvog dana sezone, osvojili bismo Skudeto, u svom stilu je rekao Šveđanin.

O njegovoj budućnosti u velikanu iz Milana je rekao:

– Videćemo, videćemo… Imam još mesec dana da uživam, ali tu je i čudna situacija koja se odvija i koju mi ne kontrolišemo. Ne znam da li su me navijači videli uživo poslednji put. Moguće. Zašto? Čitajte između redova… Čudno je igrati iza zatvorenih vrata, a da je ‘San Siro’ bio pun večeras, to bi bilo prelepo veče.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here