instagram/kija_kockar__official
Kija Kockar

Kada je Sloba Radanović prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa rijaliti zvezdom Lunom Đogani, pevač je kao opravdanje za ovaj postupak, između ostalog, naveo to što sa pevačicom nije imao intimne odnose dve godine.

Pevačica je sada otkrila koliko dugo nema intimne odnose.

– Ljubav i nežnost prijaju svakoj ženi, ali lako živim bez seksa. Prestala sam da brojim koliko dugo nemam odnose. Jednostavno, seks me ne zanima. Imam gaćice sa vibratorom, stoje mi u fioci. Nisam ih još otvorila i probala. Ma, milion puta sam bila u seks-šopu, ali me ne pale te stvari – ispričala je Kija, pa dodala:

– Kupovala sam tamo drugaricama poklone za rođendane, a sebe nikad nisam počastila nekom igračkom. I te gaćice što imam, dobila sam. Izgleda da sam ja malo frigidna. Čak i kada imam seks, ja sam dosadna u krevetu. To što sam golišava i zanosna na Instagramu, ne znači da nisam dosadna u krevetu.

– Mene seks ne zanima. Imam potrebu da sa nekim spavam samo kada mi se desi ljubav, a dugo ništa nisam osetila ni prema jednom muškarcu. Imam udvarače, ali me niko ne radi. Treba mi neki stranac – dodala je Kockareva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here