Instagram
Indira Aradinović Indi

Srpska pop-folk pevačica Indi može da se pohvali karijerom koja traje već 16 godina.

Vlasnica se mnogih hitova, a najveći među njima je pesma “Bato bre” za koju kaže da joj je obeležila karijeru.

Pevačica je u emisiji “Puls Srbije” priznala da je često nervira kada je ljudi pitaju kada se vraća na scenu, jer ona smatra da je itekao prisutna u muzičkom svetu.

– Kada me pitaju kada se vraćam na scenu, ja samo kažem “Gde da se vratim, kakav povratak?”, jer ja nigde nisam otišla. Smatram da sam tu, možda ne snimam albume ali jednu pesmu godišnje izbacim. Ne mogu više, takav je i period i vreme. Nije vreme kao nekada kada sam izdala pesmu “Bela haljina”, ali drago mi je da su te pesme stigle i ovo vreme, to je nešto što vredi i što je kvalitetno – rekla je pevačica.

Ističe da joj je često “preko glave” kada joj na nastupima traže da peva pesmu “Bato bre” jer smtra da ima i druge pesme koje su podjednako kvalitetne.

– Da ne pričam o pesmi “Lična karta” i “Bato bre”. Nekad mi je i preko glave te pesme, kažem ne mogu više, hoću da otpevam i neku drugu svoju pesmu. Oni mi kažu “ma ne, udri bato bre”. Veliki je teret kada ti jedna pesma obeleži karijeru, ja nosim to breme i taj hit. Ja kažem uvek da nisam ja samo vlasnica pesme “Bato bre”, imam ja i ostale dobre pesme – rekla je Indi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here