FSS
Dragan Stojković Piksi

“Ne znam da li ćemo da pobedimo u Portugalu, ali znam da ćemo dati poslednji atom snage, da ćemo igrati hrabar i moderan fudbal, tu nemojte da imate nikakvu dilemu”, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

– Jedva čekamo utakmicu, ”pucaćemo iz svih oružja”, pretpostavljamo da ce nam biti potrebna pobeda, ali oni imaju duel sa Irskom u Dablinu, pa da sačekamo. Siguran sam da ćemo učiniti Srbiju ponosnom, da će nam aplaudirati na kraju – rekao je Stojković.

On je otkrio da Filip Kostić i Filip Ðuričić imaju zdravstvenih problema, ali da će sačekati okupljanje da se vidi hoće li ih imati na raspolaganju.

Naveo je da je jedini debitant, golman Torina Vanja Milinković-Savić, zaslužio poziv dobrim partijama u kontinuitetu.

– Ne očekujem neka prevelika iznenađenja protiv Portugalaca. Dobro se poznajemo, biće 11 na 11 na terenu, verujem u moje momke – kazao je selektor Srbije.

Stojković se nije složio da bi eventualni plasman u Katar bio najveći uspeh u njegovoj trenerskoj karijeri.

– Kakav bre eventualni plasman? Moramo da odemo na Mundijal, znali smo da će sa Portugalom da bude finale, biće to momenat istine, šansa da se udari pečat. Ako odemo biće to lep uspeh, ali želim još mnogo više – poručio je Stojković.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here