Youtube/B92 TV
Šaip Kamberi

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je da je Šaip Kamberi “vuk u jagnjećoj koži” jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i protivustavne ciljeve narativom o ugroženoj demokratiji i ljudskim pravima.

– Koliko god neverovatno spoljnom posmatraču izgledalo, političko utočiste za ovaj hiljadu puta viđen scenario Kamberi nalazi u Beogradu, u delu domaće medijsko-političke klike, povezane sa vrhovnim tajkunom Srbije – naveo je Đurić.

Kako navodi, ovaj put su oni potcenili i sopstvene, malobrojne simpatizere i da su na putu da naprave “ko zna koji po redu autogol”.

Đurić kaže da svi želimo i borimo se za punu ravnopravnost građana Srbije bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost i da je Aleksandar Vučić uradio više u ekonomskom i političkom smislu za delove zemlje u kojima žive pripadnici nevećinskih zajednica nego bilo koji srpski lider pre njega, i time je stabilizovao i harmonizovao međunacionalne odnose u zemlji.

– Srbiju je time učinio jačom, i baš niko kome je Srbija na srcu neće nasesti na izlizanu tajkunsko-velikoalbansku providnu matricu – naveo je Đurić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here