instagram/kija_kockar__official
Kija Kockar

Kristina Kija Kockar je gostovala u novoj sezoni emisije “Magazin IN”, gde je sve prisutne u studiju ostavila u čudu zbog uvrede koju je iznela na račun bivšeg muža Slobodana Radanovića.

Sanja je sa svojim gostima pričala o aktuelnim temama, pa je tako “potegla” temu o ljubavi i bivšim muževima.

Da Kiji još uvek nije svejedno kada priča o braku koji ima iza sebe i da se iznervira kada pomene bivšeg, može se zaključiti po njenom odgovoru.

– Ne, nisam htela da održim. Možda sam pokušala na neki način da razgovaram, ali ne vredi. Sa idiotom ne možeš da razgovaraš. Naravno da smem da ga tako zovem. To mu je drugo ime – rekla je Kija.

Njen odgovor je sve u studiju ostavio u čudu, a reklo bi se da bivši supružnici i dalje ne nameravaju da zakopaju ratne sekire.

Kockareva je nedavno priznala da je Slobi oprostila javnu prevaru u rijalitiju, ali da je odlučila da se od njega razvede zbog sasvim druge stvari koja ju je mnogo više zabolela od prevare.

– Ja sam na tu prevaru zaboravila… Stvari zbog kojih sam se ja razvela su njegovi postupci u toku svega toga i nakon izlaska. Zbog postupaka prema meni – ispričala je Kija nedavno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here