EPA-EFE/Neil Hall
Ben Volas

Britanski ministar odbrane Ben Volas i njegov američki kolega Lojd Ostin razgovarali su o sledećim koracima za pružanje pomoći Ukrajini, uključujući vojnu pomoć, tokom razgovora održanog u SAD ove nedelje, navodi se u saopštenju koje je danas objavilo britansko Ministarstvo odbrane.

– Nastavićemo da radimo jedinstveno i odlučno da obezbedimo Ukrajini ono što joj je potrebno da se odbrani od ničim izazvane invazije Rusije – rekao je Volas nakon susreta sa Ostinom održanom u sredu, preneo je Rojters.

– Razgovarali smo o sledećim koracima za pružanje odbrambene podrške Ukrajini, kao i o AUKUS (odbrambeni pakt između Australije, SAD i Britanije), budućnosti NATO i drugim aspektima naše zajedničke bezbednosti – kazao je Volas.

3 COMMENTS

  1. Prorocanstvo tarabica se polako ostvaruje, englesko ostrvo nestaje u vodi i pola nemacke, ne verujete??? Procitajte

  2. Jasno ko dan dok ne obore rusiju na kolena ovi če podrzavati ukrainu i slati sve što je u mogučnosti samo da istrebe Pravoslavlje jako lukavo ceo svjet protiv rusije preko ukraine pa daje od kamena popustiće jednog dana dok kina izdajnik sedi i čuti sa strane ko da je slepa i gluva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here