Kraj ljubavi posle prevare: Šakira i Pike potvrdili rastanak

0
EPA
Đerar Pike i Šakira

Slavni par, pevačica Šakira i fudbaler Barselone Đerar Pike, juče su potvrdili da se rastaju nakon što su zajedno proveli 12 godina i dobili dva sina.

Kao glavni razlog raskida pominje se fudbalerovo neverstvo, a strani mediji su preneli da ga je Šakira uhvatila “na delu” sa dosta mlađom hostesom.

Šakira i Pike godinama su važili za jedan od najskladnijih parova u svetu šoubiznisa i sporta, međutim, toj idili došao je kraj.

“Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju”, bilo je sve što su napisali u zajedničkom pismu poslatom agenciji EFE.

Kako se nedavno pisalo, Pike je prevario svoju životnu saputnicu. Prvo se je navedeno da je to učinio sa majkom svog saigrača Gavija, ali ispostavilo se da je navodno u pitanju jedna dvadesetogodišnja studentkinja koja radi kao hostesa u Barseloni. Pike je počeo kući da dolazi kasno noću i pijan, pa je Šakira posumnjala da joj je neveran.

On se odselio iz zajedničke kuće i vratio se u svoj momački stan, a pisalo se i da je pevačica 28. maja imala napad anksioznosti, zbog čega je završila u bolnici.

Sada se, u jeku skandala, oglasila i jedna navijačica Barselone, Suzi Kortez, tvrdeći da je Pike i njoj slao nepristojne ponude, ali je ona do sada ćutala iz poštovanja prema Šakiri.

– On je bio taj koji mi je poslao prisnu poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila – rekla je ona za “El Diario NY”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here