Trener fudbalera TSC-a Mladen Krstajić izjavio je da se raduje sutrašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde u 25. kolu Sueprlige, jer je to u ovom trenutku najbolja ekipa u Srbiji.

TSC sutra od 16.05 sati dočekuje beogradske crveno-bele na stadionu u u Senti.

– Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u utakmicama u domaćem prvenstvu i u utakmicama protiv Milana. U dobroj su formi, a meni je drago što nam u goste dolaze baš u trenutku kada smo i mi, na drugoj strani, u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da u sutrašnju utakmicu idemo sa velikim optimizmom – rekao je Krstajić na konferenciji pred meč.

Prema njegovim rečima, igrači TSC su spremni i svesni svoje odgovornosti.

– Svesni su da su postali pravi takmičari i očekujem pravu utakmicu svih 90 minuta – zaključio je Krstajić.

Kapiten Saša Tomanović izrazio je žaljenje što je Zvezda eliminisana u Evropi, ali je istakao da su crveno-beli pružili dobru igru u duelu sa Milanom.

– Zvezda i u prvenstvu igra veoma dobro. Svestan sam da će nam biti izuzetno teško da ih ugrozimo u Senti, ali nećemo se predati unapred. Naša ekipa je imala dobar početak sa pet utakmica bez primljenog gola. Osvajamo bodove na svakoj utakmici i bilo bi lepo da i protiv Zvezde nastavimo ovako i da pokušamo da ne primimo gol – rekao je Tomanović.

Odbrambeni igrač Marko Petković naglasio je ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika kao što je Zvezda.

– Mi ćemo se potruditi koliko god je to trenutno u našoj moći. Neće biti lako, ali daćemo svoj maksimum – kazao je Petković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime