Tanjug
Sergej Lavrov

Ako zapadne zemlje žele da reše ukrajinsku krizu na bojnom polju, onda je Moskva spremna za to, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

– Njihovo je pravo, ako žele na bojnom polju, biće na bojnom polju – rekao je Lavrov tokom konsultacija u Savetu Federacije o njegovom ponovnom imenovanju na mesto ministra spoljnih poslova, prenosi RIA Novosti.

Govoreći o konferenciji o Ukrajini u Švajcarskoj, koja je zakazana za jun i na koju Rusija nije pozvana, Lavrov je tu situaciju uporedio sa “ukorom za đaka”.

– Konferencija… se svodi na ponavljanje ultimatuma Rusiji… Ne možete tako da pričate sa bilo kim, pogotovo ne sa nama – rekao je Lavrov.

U Savetu Federacije, gornjem domu Federalne skupštine, danas se održavaju konsultacije o kandidatima za ministarska mesta u “bezbednosnom bloku”.

Biće održani i sastanci odbora za odbranu i bezbednost, ustavno zakonodavstvo, za federalno ustrojstvo i regionalnu politiku, na kojima će biti razmotrene kandidature za ministre odbrane, unutrašnjih poslova, pravde i za vanredne situacije.

Ruski predsednik Vladimir Putin juče je predložio ponovno imenovanje Sergeja Lavrova za ministra spoljnih poslova Ruske Federacije.

Lavrov je ministar spoljnih poslova Rusije od 2004. godine.

3 COMMENTS

  1. Putin 25 godina, Lavrov- 20 godina, Sojgu dobio novo radno mesto, pa u Putinovoj Rusiji je jedna partija, sve ista struktura ljudi, zaseli na kicmu ruskog naroda. Bas ih briga: ta ne ginu njihova deca u Ukrajini, nego deca obicnih roditelja i deca ruskog naroda. Svako skupljanje majki koje su decu izgubile – Zabranjeno. Kriticko misljenje o Putkovoj Rusiji : Zabranjeno, sve sto nije na Putinovoj liniji u ovoj Rusiji je: Zabranjeno.
    Ali to ovim fasistima, komunjarama, laznim nacionalistima i Moronima ne smeta. Dapace, uzivaju u takvim sistemima, jer im je glava prazna. Mali papagaji koji ponavljajureci svoji vodja i media i vole diktature.

  2. EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMLJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here