MN Press
Nemanja Matić

Nemanja Matić, nekadašnji srpski reprezentativac, oglasio se na društvenim mrežama, gde je iskazao revolt, zbog odluke Parlamentarne skupštine Saveta Evrope o Kosovu.

Naime, posle izveštaja grčke poslanice Dore Bakojani, usvojena je preporuka za prihvatanje aplikacije Kosova u Savet Evrope.

Na to, po svemu sudeći, nije mogao da ćuti Nemanja Matić, aktuelni fudbaler Liona, koji je na društvenoj mreži „X“ napisao sledeće:

“Eh, Grci, bivša braćo, ovo vam nećemo oprostiti”, navedeno je u objavi Nemanje Matića, sa jasnom aluzijom na izveštaj Dore Bakojani.

Podsetimo, za pomenuti izveštaj glasao je 131 poslanik, protiv je bilo 29, dok je njih 11 bilo uzdržano.

Komitet ministara Saveta Evrope treblo bi da bude održan 16. ili 17. maja u Strazburu. Komitet ministara kao izvršno telo Saveta Evrope donosi odluke dvotrećinskom većinom ministara ili ambasadora koji će biti prisutni na glasanju.

14 COMMENTS

  1. Није Бакојани за ово одговорна, него Вучић који је још пре 12 година приватизовао преговоре Србије око Космета, као што се фабрике приватизују. Њему изгледа ништа не замераш, криви ти Грци.

    • Ako vec gledas tako istoriski nije kriv Vucic nego prethodna vlast a danasnja opozicija koja je dozvolila sve kosovu od 2004, 2008 i do 2012. Budi bar iskren i ne krivi druge za svoje greske

  2. ЈЕСУ ГРЦИ КРИВИ
    ЗАШТО ЛАЖУ
    ЈЕДНО ПРИЧАЈУ ДРУГО РАДЕ
    ИМАЈУ И ОНИ КОМЕДЕ КОЈИ ЋЕ ХТЈЕТИ ДА СЕ ОДЦЕПЕ

    🇷🇺☦️🇷🇺

  3. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  4. Maki, puko sam od smeha, citajuci tvoj komentar.
    Bas si smesan!
    Odavno nisam video ovako jeftinu propagandu.
    Izgleda da za male pare radis)))

  5. Zar je Crna Gora bolja od Grcke,priznali Kosovo za razliku od Grcke koja ni je priznala laznu drzavu.Zasto Crnogorci ako su nasa braca ne povuku priznanje?

  6. Maki = ostani konzekventan. Taj put je jedina nada za buducnost pismene i civilizovane Srbije. Ocajnici koji zive i rade po Zapadnoj Evropi, Americi, Australiji … najvise boli sto moraju da zive i rade u svetu kojeg mrze. Ali moras te jadnike da razumes: pusti ih da laju, kevcu, kocopere se i kao vole Srbiju, Kosovo i Rusiju… Ne boj se, nece oni da se nastane u Putinovoj Rusiji i traze posao u Novosibirsku, primaju platu u voljenim rubljima, jer ne zele dolare i evre od mrskog Zapada. Ocajnici i lazne patriote.

  7. Једна ласта не чини – пролеће. Једна мразовац – не чини зиму.

  8. Gospodine Maticu Vama svaka cast na svemu
    Dajete primer kako jedan savremeni sportista treba da se ponasa i voli svoju zemlju
    A Grci, Crnogorci i Makedonci pa zaista ovo se ne zaboravlja
    Zaigrace mečka i na vasa vrata pa zar mislite da ce vama sveća goreti do zore
    Ali polako
    Bedni i jadni ste

  9. HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA…..SRRRRRBIIIIIJAAAAAAAA IDEEEEE SIGUUURNOOOOOOO U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA, VELIKA BRITANIJA, AUSTRALIJA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI. ŽIVELA EVROPSKA SRBIJAAAAAAA……

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here