EPA-EFE
Danil Medvedev

Četvrti teniser sveta, Danil Medvedev završio je učešće na mastersu u Monte Karlu.

Rusa je danas u osmini finala savladao sunarodnik Karen Hačanov posle dva seta. Završilo se sa 6:3, 7:5 za trenutno 17. igrača na ATP listi. Hačanov će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz meča Zverev – Cicipas.

I u ovom meču je Medvedev bio izuzetno nervozan i ponovo je ušao u svađu.

– Ko je odgovoran? Juče je lopta bila u autu. Rekli ste da je dobra. I ovde je lopta u autu. Ko će biti odgovoran? Nije moj posao da budem sudija. Da li je to ovaj lik sa naočarima? Nisu mu ni potrebne naočari kad ništa ne vidi – vikao je Medvedev na supervizora.

– Rezultat je 15-30, na 5:5. Trebalo bi da bude izuzet sa turnira na šljaci. Zašto? Ovo je drugi dan zaredom. Otvorite oči. Otvorite j..ene oči. Uradite nešto, ovo je aut – vikao je Medvedev.

Od takmičenja se oprostio i Miomir Kecmanović. Njega je u dva seta nadigrao Bugarin Grigor Dimitrov koji je slavio sa 6:4, 6:3.

Inače, Novak Đoković na teren izlazi nešto kasnije, a protivnik će mi biti Italijan Lorenco Muzeti. U slučaju pobede, Srbin će u četvrtfinalu igrati protiv Australijanca Aleksa De Minora koji je pobedio Alekseja Popirina 6:3, 6:4.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here