Bojan Petrović
Frajle

Grupa Frajle, koju čine sestre Jelena i Nevena Buča, kao i Nataša Mihajlović, iskreno su govorile o današnjim “pravilima” na estradnoj sceni i golotinji koja je prisutna u domaćim spotovima.

Pevačice su najpre za 24sedam istakle da su zadovoljne novim albumom koji su predstavile publici. Na novom materijalu nalazi se i pesma “Prijatelji” u kojoj je učestvovao i Sergej Ćetković.

– Fenomenalno je prošla saradnja, poznajemo Sergeja i on je bio jedan od naših želja. Jako nam je drago da sastavimo sa Sergejem i sa drugim kolegama jednu divnu priču kao što je prijateljstvo – rekla je Jelena, a Nataša se nadovezala:

– On je džentlmen, koncizan je i čovek zna šta hoće. Čovek sa velikim iskustvom i velikom karijerom.

Na estradi ima dosta golišavih pevača i pevačica, a njih tri smatraju da svako bira svoj put.

– Pratim dosta svetsku scenu. Svaki čovek odlučuje kako će da se definiše, pogotovo u javnom prostoru. Postoje mnogi umetnici u šou-biznisu koji se prikazuju određenim likom, a takvi nisu u privatnom životu. Zavisi kakva ko ima ograničenja. Madona je jedna od prvih koje su se istakle po tome. Kada pogledate svetsku scenu, vidite da kada je neko svoj, to se prepozna. Neka svako radi onako kako misli da treba, ako se tako dobro oseća  – ispričala je Mihajlovićeva.

Jelena smatra da Frajle nisu deo estrade.

– Nikad nismo bili deo te estrade, od samog starta smo počele da putujemo i mnogo smo radile. Ne znam šta se podrazumeva pod pojmom “estrada”, ali smo kao umetnice bile koncentrisane na stvaralaštvo – istakla je ona, i dodala da je Milici Pavlović 2013. godine zajedno sa Endorfin timom uradila pesmu “Senorita”, što javnost nije znala.

1 COMMENT

  1. Frajle su Frajle, svoje, autentične, drugačije od svih. One zaista nisu deo estrade, one su deo svoje publike, koja ih obožava. A to je sasvim drugačija publika, nego publika gospode sa estrade.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here