Fudbaleri Bolonje pobedili su Lacio 2:0 (1:0) u 24. kolu Serije A, a trener tima Siniša Mihajlović bio je veoma raspoložen posle trijumfa.

Tako je na konferenciji posle meča pričao i o Sanremu na kome će učestvovati zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Prestižni italijansi događaj održava se u četvrtak.

– Zaista volim italijansku muziku, imam mnogo prijatelja pevača. Ali, idem dan posle utakmice sa Kaljarijem, pa ću verovatno utanjiti sa glasom i neću pevati dobro. Ali ću sigurno bolje pevati od Ibre – rekao je Mihajlović uz osmeh.

Potom se osvrnuo na trijumf nad Lacijom.

– Odigrali smo odličan meč, inače ne bismo mogli da dobijemo. Posle penala koji je odbranio skorupski i gola koji je dao Mbaje bilo je nemoguće ne pobediti na ovom meču. Imali smo veći intezitet na terenu, pritisnuli smo ih visoko i imali dobru kontrolu kada lopta bila kod nas. Dobro smo počeli, pogrešili smo u nekom odlukama, ali generalno sam veoma zadovoljan učinkom. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali odigrali smo dobro i zasluženo pobedili.

– Mi smo tim koji želi da se nadigrava u svakoj utakmici. Često stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo golove. Napred smo brzi i opasni u igri jedan na jedan, uvek se nadigravamo, a onda primamo golove iz nekih grešaka. Ali je ovaj put sve prošlo u redu. Imali smo dugo problema sa povredama, sada smo se gotovo svi oporavili i pokušavamo da uradimo ono što moramo. Videćemo gde ćemo biti na kraju, ali ako nastavimo ovako mislim da ćemo uskoro izboriti opstanak u ligi – zaklljučio je Mihajlović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here