EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
Fudbaleri Juventusa slave titulu

Legendarni češki fudbaler Pavel Nedved trenutno radi kao potpredsednik upravnog odbora torinskog Juventusa, a za DAZN je izjavio da problemi u redovima „Stare dame“ nisu novost.

Italijansko udruženje za zaštitu prava potrošača (CODACONS) iznelo je prilično šokantnu tvrdnju da bi Juventus mogao da bude izbačen u Seriju B i da bi mogla da mu bude oduzeta poslednja osvojena titula zbog finansijske istrge koja se sprovodi o poslovanju kluba.

Uz to, rezultatska kriza u kojoj su „bjanko-neri“ prilično je izražena – trenutno su na sedmoj poziciji tabele u Seriji A sa 11 bodova manje od lidera Napolija.

– Imamo poteškoće, tako je svake godine i svake godine je drugačije. Uvek mislimo da smo jaki, ali nešto pođe po zlu. Međutim, ponekad mislimo da smo manje impresivni, ali dolazimo do bodova. Već 11 godina nisam igrač u ovom klubu i znam šta se događa – konstantno imamo probleme, ali ih uvek prevaziđemo – rekao je Pavel Nedved.

– Naši igrači su navikli na kritike kada ne igraju na nivou očekivanja. Takav je slučaj i sa Alvarom Moratom, koji je sada ispao iz startne postave. On ipak i dalje radi ono što trener želi od njega – ne očekujemo od njega samo golove, već i drugi način doprinosa – rekla je legendar češkog fudbala.

Naredni meč Juventus će igrati petog decembra na domaćem terenu protiv Đenove.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here