Printscreen/Instagram
Nives Celzijus

Spisateljica, glumica, muzičarka i influenserka ​Nives Celzijus bila je ovonedeljna gošća emisije “Special Happy Show”. Za sebe kaže da je pre svega glumica, a zatim pevačica koja je zbog učestalih snimanja muzičku karijeru privremeno stavila sa strane.

Osim toga, Nives je i spisateljica i influenserka koja na društvenim mrežama ima gotovo milion pratilaca. Na opštu radost muških obožavalaca, slušaocima “Happy FM-a” je otkrila da je slobodna, ali i da joj momci slabo i loše prilaze.

Nives je još kao mala devojčica maštala kako će jednog dana postati glumica.

– Gluma je bio moj neki dečji san. U glumi imam priliku da budem neko drugi. Moj privatan život je prilično dosadan, a kao uloga i neki lik zna da bude jako uzbudljiv. Sada u seriji imam prilično uzbudljiv i ljubavni život, nekada se zanesem i zaboravim da je u pitanju samo gluma – otkriva Nives.

Ni manje ni više – glumi devojku fudbalera.

– Čini mi se da su mi te uloge suđene. Kada sam videla ulogu, bilo mi je zapravo uzbudljivo i dodatno je nabildovalo moj ego, jer sam shvatila da glumim devojku od tridesetak godina i da ću imati jednog mladog, uspešnog, potencijalno dobrog fudbalera i bilo je lepo vratiti se u te neke trenutke iz prošlosti – rekla je Celzijusova.

Predstavila je i svoj muzički povratak sa novom veselom pesmom “Migni, namigni”.

Na pitanje da li postoje momci koji se usude da joj priđu, atraktivna Hrvatica je odgovorila:

– Jooj, jooj, jooj, jako slabo i loše.

Otkrila je i da li misli da to ima veze sa njenim izgledom.

– Kada je ljubavni život u pitanju, verovatno mi odmaže, ali u poslovnim segmentima pomaže – smatra Nives.

Mediji su saznali i kakav muškarac može da je osvoji.

– Crna kosa, to jest, smeđa kosa i smeđe oči, visok metar i devedeset koji centimetar, sportsko telo, mora me moći pošteno grliti – otkriva Celzijusova bez dlake na jeziku.

A što se tiče seksa, Nives je slušaoce “Happy FM-a” šokirala odgovorom.

– Seks? Zaboravila sam kako to izgleda s obzirom da je bilo pradavno – priznala je.

Otkrila je Nives i da je sa bivšim suprugom, fudbalerom Dinom Drpićem u dobrim odnosima.

– Meni bivši suprug ne plaća alimentaciju, jer ne radi. Ja radim i meni je normalno, s obzirom na to da sam u mogućnosti i da smo provodili prekrasne trenutke zajedno i da imamo dvoje dece, da ja to odradim sama. Nažalost, radi svojih ubeđenja sam bila doslovno napadnuta jednom prilikom, jer kao to nije tvoj novac nego novac tvoje dece… da, ali ja njima nadoknađujem sve što im je potrebno, njima ništa ne fali. Ja razmišljam na način da ću, ako mogu, pružiti svojoj deci sve potrebno, bez pomoći muškarca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here