Printscreen/X

Novak Đoković je posle osvajanja završnog Mastersa u Torinu najavio da pokreće novi biznis – proizvodnju i prodaju svog sportskog pića. Prema njegovim rečima, plan je da sve krene početkom sledeće sezone, od Australijan opena na početku 2024.

– Mogu da dam i neku blagU najavu onoga što ćete videti u Australiji. Tu ću započeti novi biznis koji ću promovisati za vreme turnira tamo. U pitanju je novo sportsko piće, moje hidrataciono, sa tim ću krenuti. Brend će obuhvatati mnogo različitih proizvoda u oblasti zdravlja i velnesa i tome se radujem – rekao je Novak.

Nole je na veoma posećenoj konferenciji za novinare posle finala govorio o raznim temama i bio je sjajno raspoložen posle istorijskog uspeha i osvajanja rekordne, sedme titule na završnom mastersu u sezoni. Uz titulu, Đoković će u ponedeljak otići iz Italije i sa ogromnom, višemilionskom zaradom od istorijskog uspeha.

Đoković neće otići na odmor posle naporne nedelje, već će se priključiti Dejvis kup reprezentaciji u Španiji, gde će od četvrtka igrati u završnici prestižnog i reformisanog turnira nacionalnih timova, sa planom da i tamo vodi svoj tim do uspeha, a da potom ode na pauzu od mesec dana, tokom koje će se odmoriti od 2023. godine i pripremati za nove izazove u 2024.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here