Youtube/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Kao da je malo haosa u Zadruzi!

Pre nekoliko dana je objavljeno da će bivši dečko Sanje Vučić, članice benda Hurricane Nikola Đorđević ući u Zadrugu.

Sada Internetom kruži spisak i drugih učesnika koji će se priključiti Nikoli i ostalim zadrugarima u narednih 30 dana.

To su – Bane Čolak, njegova bivša devojka Zerina, Minin bivši dečko Mensur Ajdarpašić, Minin bivši dečko Đekson, Zorica Marković, Kristijanov suparnik Rade Lazić, Jelena Krunić i Stanija.

Najveći problem će imati Mina ukoliko je ovaj spisak istinit – osim veza s Franom i Carem u ovoj Zadruzi, ona je bila i sa Vladimirom Tomovićem koji je u kući, Tomom Panićem, “možda je nešto imala s Anđelom…”, ali i Mensurom i Đeksonom… čak sedmorica bivših na istom mestu!

“Istorijat” Mininih veza!

Iako ima samo 20 godina, Mina Vrbaški drži rekord Zadruge u menjanju momaka.

Mina je pre tri i po godine ušla u prvu Zadrugu i iste večeri imala odnose s Nemanjom Đerićem Đeksonom. Kada su raskinuli bacila je oko na Anđela Rankovića. Nakon veze s Đeksonom, Mina je bila u vezi sa Jovicom Putnikovićem, a zatim je na red došao Toma Panić.

Posle Tome bila je s Ervinom Mujakovićem, a posle je na red došao Marko Marković. Potom je usledio seks sa Adamom Đoganijem, a na kraju je došao Savo Perović.

Posle njega je bila u vezi s Vladimirom Tomovićem, pa Mensurom Ajdarpašićem.

U četvrtu sezonu ušla je sa deset otpočetih veza u rijalitiju, pa ubrzo uplovila u romansu sa Franom Pujasom, a posle i Filipom Carom.

Produkcija nije potvrdila ovu vest, pa ćemo, za sada, samo čekati i gledati da li će se Mina susresti sa “svim tim” bivšim momcima!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here