Omladinska reprezentacija Srbije u poslednjem kolu 26. Memorijalnog međunarodnog turnira “Stevan – Ćele Vilotić” pobedila je Crnu-Goru 2:0 (0:0) i osvojila trofej!

 

SRBIJA – CRNA GORA 2:0 (0:0)

SRBIJA: Mićović – Radmanovac, Balaž, Eraković, Stajić – Topić, Momčilović, Jočić, Pavlović, Vidosavljević – Zukić. U drugom poluvremenu igrali su još: Savić, Mitrović, Velikić, Burmaz

CRNA GORA: Joksimović – Račić, Babić, Osmanović, Janjić – Dubljević, Sijarić, Vukotić, Bojović – Mrvaljević, Gešović. U drugom poluvremenu igrali su još: Vujanović, Vukčević, Mučić i Nikočević

STRELCI: Pavlović u 51. iz jedanaesterca i Mitrović u 78. STADION Gradski u Subotici. GLEDALACA: 500. SUDIJA: Marko Delibašić.

U derbiju 3. kola turnira “orlići” su bez po muke savladali Crnogorce u utakmici koja nije oduševila, pogotovo u prvom poluvremenu, kad nije bilo šansi i kad je viđen samo jedan udarac u gol. U nastavku su naši omladinci opravdali ulogu favorita. U drugom meču Mađarska i Izrael igrali su 0:0.

TABELA: Srbija 7, Mađarska 5, Izrael 2 i Crna Gora samo jedan bod.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Lazar Pavlović, najbolji strelac je Milutin Vidosavljević  a najbolji golman Novak Mićović. Najuspešniji trener je selektor “orlića” Ivan Jević, a najtalentovaniji srpski fudbaler Strahinja Eraković, dok je trofej za fer-plej “Ivica Kajdoči” pripao selekciji Izraela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here