Nekadašnji NBA košarkaš, Džejlen Rouz, toliko je opsednut Nikolom Jokićem da će mu možda trebati medicinska usluga ukoliko Denver pobedi LA Kliperse.

Nagetsi su u drugoj seriji zaredom uspeli da iz 1-3 dođu do 3-3, a da li će postati prva ekipa u istoriji koja je dva puta preokrenula ovaj rezultat u jednom plej-ofu saznaćemo uskoro.

Srpski košarkaš odigrao je dve fenomenalne utakmice u kojima je Denver uspeo da dođe iz velikog minusa, preokrene, a potom i pobedi favorizovanu ekipu iz „grada anđela“.

Rouz je u emisiji zajedno sa kolegom Džakobijem prokomentarisao igru Nagetsa, a pogotovo Nikole Jokića.

– Postoji jedna stvar u ovoj sedmoju utakmici koji bi me naterala da odmah uzmem terapiju. Da li hoćeš da ti kažem šta je to? Moja opsednust ovim momkom ovde – Nikolom Jokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti – rekao je Rouz i dodao:

– Volim mnogo njegovu igru. Najbolji je centar u NBA u prethodne dve godine. Najbolju u igri i ostali mi nisu ni blizu. Postoje i drugi dobri, poput Embida, ali Jokić je taj košarkaš. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 1 -3 drugi put u istom plej-ofu.

Rouz, koji je prve dve sezone u NBA proveo u Denver Nagetsima (1994-1996), još jednom je istakao kako će mu trebati terapija, odnosno „šaka lekova“ kako bi izbegao infarkt od uzbuđenja.

– Kada pogledam Jokićevu statistiku u ligaškom delu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija… Poludistanca, sa jedne noge i ako pobede Kliperse – možda će mi trebati terapija.

Sedma utakmica između LA Klipersa i Denver Nagetsa igra se u noći između utorka i srede od 03.00.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime