MN Press
KK Partizan

Košarkaši Partizana zabeležili su prvu pobedu u Evroligi ove sezone, pošto su ubedljivo savladali Virtus iz Bolonje u Štark Areni 90:62.

Veliko veče crno-belih. Ekipa Željka Obradovića ispostavila je račun Virtusu za sve dugove iz prethodna tri meča i na kraju došla do prve pobede u Evroligi ove sezone.

Od samog starta Partizan je krenuo jako. Poenima Madara i Nanelija poveo je 7:0 i od tada nijednom nije išao ispod te razlike. A ona je uglavnom bila dvocifrena. Jedini put kada je Virtus uspeo da spusti minus na ispod 10 razlike bio je početak druge četvrtine kada je napravio seriju 10-2. Ali time nipošto nije ugrožena, ne pobeda, već ubedljiva pobeda.

Kod crno-belih Naneli je briljirao sa 20 poena i četiri trojke iz šest pokušaja. Anđušić je meč završio sa 14, koliko je imao i Lesor uz sedam skokova. Na drugoj strani Bako je bio najefikasniji sa 11, dok se Miloš Teodosić u listu strelaca, ali je zabeležio četiri asistencije.

U narednom kolu Partizan igra ponovo kao domaćin protiv Žalgirisa narednog četvrtka, dok Virtus istog dana gostuje Real Madridu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here