Foto: MN Press
KK Partizan

Košarkaški klub Partizan predstavio je nove dresove za sezonu 2020/21.

Košarkaši Partizana će na domaćem terenu igrati u crnoj opremi, dok će na gostovanjima nositi belu.

Nove dresove kompanije ‘Under Armour’ predstavili su Vilijam Mozli, Nemanja Gordić, Uroš Trifunović i Luka Tarlać u jednom beogradskom tržnom centru.

View this post on Instagram

Košarkaši Partizana NIS će u sezonu 2020/21 ući u novim dresovima kompanije @underarmourserbia!⚫⚪⚫⚪ Nova crna i bela garnitura opreme najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba, predstavljena je u četvrtak, 17. septembra kao faktor iznenađenja za posetioce TC Ušće na Novom Beogradu. Poštujući sve protokole o zaštiti zdravlja, košarkaški Partizana NIS, @willmo42 , @gordosh10 , @uros_trifunovic i @ltarlac , prošetali su kroz @uscesc u novoj opremi, razgovarali sa navijačima i potpisivali poklone koje je obezbedila kompanija Under Armour. U sezoni 2020/21, košarkaši Partizana NIS će na domaćem terenu igrati u crnoj opremi, dok će na gostovanjima nositi bele dresove. #KKPartizan #ABALiga #7DaysEuroCup

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on

Kako su naveli iz kluba, igrači su razgovarali sa navijačima i potpisivali poklone koje su im podelili. Tom prilikom poštovali su sve protokole o zašitit zdravlja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here