Srpsku sportsku javnost uzdrmale su vesti o navodnom incidentu i fizičkom obračunu, trenera Partizana Sava Miloševića i jednog od navijača crno-belih. Međutim, iz Humske poručuju da ništa od informacija koju su preneli mediji u Srbiji nije tačno.

Naime, vesti srpskih medija u sredu uveče, po kojima je jedan od navijača šamarao Miloševića, nisu previše potresla nikoga u Humskoj, odakle za Telegraf tvrde da se radi o izkonstrusanoj laži, koja je, pak, imala i namenu i pozadinu.

Tako je potpredsednik Vladimir Vuletić istakao za Telegraf da je postojala jasna namera da se vest plasira pred kraj takmičenja u Superligi i Kupu Srbije, u kome Partizan brani trofej.

Iz tog razloga je ceo događaj uporedio sa slučajem iz 2016. godine kada se klub iz Humske borio za oba trofeja, a potom se pojavila vest da je izbačen iz evropskih takmičenja.

– Tabloidni modus operandi je prvo Sava Milosevića odselio u Birmingem, a Vuka Rašovića doselio iz Dubaija, a kada to zamesateljstvo pred buduće utakmice Kupa nije prošlo, onda je Sava pretukao neko u prepunom stadionskom restoranu, u sred višednevne aprilske koronske zabrane kretanja, koji inače i ne radi od 2014. godine – rekao je Vladimir Vuletić i dodao:

– To je isti metod koji je, primera radi, 2016. godine izmaštao postojanje Larsa Kristofera Olafsona, nepostojeceg portparola UEFA koji je tada “izbacio Partizan iz UEFA takmičenja”. Onoliko koliko postoji Lars, toliko postoji i pun restoran u doba korone i kafanski obračuni trenera i navijača

Inače, iste večeri kada se vest o incidentu pojavila, demantovali su je i navijači crno-belih kratkim saopštenjem na jednom od svojih zvaničnih glasila.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here