Superstar TV
Dragan Mićanović, glavni glumac u hit seriji "Dug moru 3"

Nakon emitovanja prve epizode serije “Dug moru” oktobra 2019. godine na kanalu Superstar TV, apsolutno svi filmski i serijski znalci bili su sigurni da će ovo ostvarenje osvojite srca publike, što se i dogodilo.

Vreme emitovanja serije “Dug moru 3” je radnim danima od 21 čas na kanalu Superstar TV koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate danas (13. mart) od 21 čas.

Serija ima elemente trilera, drame i mitskih elemenata. Predstavlja toplu ljudsku priču o roditeljstvu i beskrajnoj ljubavi oca prema ćerki i sestre prema bratu, kao i priču o žrtvama koje su oni spremni da podnesu.

U živopisnoj Boki Kotorskoj, na samom ulazu u zaliv nalazi se Fortica, tvrđava koja je nekada bila carina ili karantin, kad su drevni brodovi uplovljavali u zaliv. U tvrđavi se najčešće carinila so, a zbog svog geografskog položaja bila je posebno značajna devedesetih godina 20. veka. Glasine kažu da se glavni junak priče, Periša (Dragan Mićanović), tako i obogatio.

Periša sada ima ugostiteljski objekat i zamršenu životnu priču. Njegova žena Svetlana (Bojana Maljević) je nestala pod misterioznim okolnostima, a ćerka Olga (Ana Lečić), koju sam odgaja, prekida studije u Beogradu i vraća se kući. Periša ima i dug prema lokalcu Milutinu (Leon Lučev), a zbog svih neobjašnjivih okolnosti, pokušava da sazna šta se nalazi ispod Fortice i da reši svoje probleme.

Po lokalnoj legendi, more svake godine uzima svoj dug od sedam ljudi, a pitanje ko će to biti izaziva dileme i strepnje, uz želju da se to nekako izbegne i sve okrene na dobro.

U trećoj sezoni serije “Dug moru”, mistične sile jačaju i vode Olgu (Ana Lečić) ka otkrivanju porodičnih tajni koje krije poluostrvo Luštica.

Olgu prati novinar Oskar, koji istražuje smrt profesora Grosmana (Sebastian Cavazza). Nova saznanja narušiće Olgin odnos sa Runjom (Vule Marković), a posle tragične oluje koja je pogodila Lušticu, Olga će od svoje majke Svetlane dobiti ogrlicu. Ogrlica je možda ključ za otkrivanje misterija koje okružuju Lušticu i njene stanovnike?!

Pored talentovane Ane Lečić uz Bojanu Maljević, Dragana Mićanovića, Leona Lučeva i Vuleta Markovića, uloge tumače: Vesna Trivalić (Anđa), Srđan Grahovac (kapetan), Nada Šargin (Mariška), Branimir Popović (Pop), Ana Maljević (Jelena), Aleksandar Radulović (Bota), Jelena Graovac (naučnica), Mina Sovtić (Julija), Petar Božović (stari kapetan), Miralem Zupčević, Dubravka Drakić, Aleksandar Radenković, Jelisaveta Seka Sablić, Mišo Obradović i drugi.

Scenario potpisuje Marijan Čulić Vićentić, a režija je delo Milice Filipovski i Leona Lučeva, koji se pojavljuje i kao glumac u seriji.

Uživajte u novim epizodama omiljene serije i u bogatom sadržaju MTEL TV-a!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here