Pojavio se snimak momenta zbog kojeg je Marijana Veljović na žestokom udaru teniskih stručnjaka (VIDEO)

0
Foto;: MN Press
Marijana Veljović

Srpski teniski sudija, Marijana Veljović, našla se na žestokom udaru zbog jedne sudijske odluke.

I to sve zbog jedne bezazlene opomene nemačkoj igračici Lauri Zigemund, kada joj je dala opomenu jer je prekoračila predviđeno vreme za servis.

Marijani se zamera što je opomenu izrekla u momentu kada je Zigemund bacila lopticu u vis kako bi servirala.

Svi znaju da sam spora i da mi treba više vremena između poena. Trudim se da ispoštujem 25 sekundi. Ona je stroga svaki put kad sudi moje mečeve. Svaki put mi da opomenu čim joj se ukaže prva prilika – rekla je razmažena Nemica nakon meča.

Da stvar bude gora po našeg sudiju, ova odluka se nije svidela ni teniskim analitičarima.

Još uvek se nerviram zbog onoga što smo videli. Ona je spustila pogled na svoj sat i nije primetila da je igračica zapravo bila usred servisa. U čemu je poenta? Njena ruka je bila podignuta i već joj je loptica bila u vazduhu – istakla je Kroft.

Podigla sam ruku. Bila sam usred servisa“, rekla je Zigemund nakon meča koji je izgubila sa 6:3, 6:3.

Zigemund je na kraju upak poražena u četvrtfinalu Rolan Garosa od Petre Kvitove

1 COMMENT

  1. Marijana, Ti si verovatno u pravu, ali ja kao gledalac ne mogu davati misljenje o tome. Ali, raznorazni western-analiticari, nacionalisticki nastrojeni imaju jos manje prava da komentarisu sudijske odluke. Posto sam dugo radio za velike kompanije u raznim zapadnim “demokratskim” zemljama, dacu ti savet za ubuduce: Nije isto ako das opomenu nekom igracu koji dolazi iz zemalja Istocne Evrope ili nekome ko dolazi iz Nemacke, Holandije, Engleske, itd.! Nadam se da ces razumeti, smisao zapadne demokratije. I tuzno i ruzno!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here