EPA/Boris Pejovic

Svih 17 poslanika opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta (DF) uhapšeni su sinoć, posle incidenta u Skupštini Crne Gore. Poslanik DF-a Milan Knežević je povređen, dok su ostali poslanici DF-a dobro.

Oni su uhapšeni i stavljeni u dve policijske marice, a podgorički portal Vijesti prenosi da su sprovedeni u Centar bezbednosti u Podgorici.

Gepostet von Марина Јочић am Donnerstag, 26. Dezember 2019

U crnogorskom parlamentu sinoć je došlo do incidenta prilikom glasanja o amandmanima DF-a na predloženi Zakon o slobodi veroispovesti za koji smatraju da je usmeren protiv Srpske pravoslavne crkve (SPC).

8 COMMENTS

  1. Narode Crnogorski zar niste jos shvatili da ovo je samo igra u reziji zapada protiv Srpstva i pravoslavlja a u toj igri glavni junaci su Milo i Amfilohije koji je zaustavio narod kobajage u brizi a videcete da ce za neki mesec polako bude glavni u toj novoj crkvi jer je gladan moci i licne slave .
    Nerazumem kako to posteni politicari nisu jos to uvideli i da ne nasedaju nas njegove igre

    • Западу не смета Православље. Није ово рат против православља. Ово је рат против Српства. Неко би морао да нађе одговор Зашто?

    • Raša-o ovo je želja Crnogoraca da oslobode svoju crkvu i sa tim ni Milo ni Amfilohije nemaju veze.

      • Нико није ставио под кључ \”црногорску цркву\”. Та црква је слободна од кад је створена. Проблем је да нема много верника који иду у ту цркву. Тај проблем решава Ђукановић на његов, најглупљи начин, покушавајући да уништи црногорску српску цркву одузимањем црквене имовине.

      • Svaki sbin iz srbije I rs bojkot nema vise ici u crnu goru to su nasi neprijatelja. Vucic bi treba ist sekunde sve diplomatske odnose prekinuti takodje I uvoz I izvoz hrane

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here