Zinedin Zidan nema u svojim planovima previše prostora za hrvatskog reprezentativca, čega je i sam Modrić postao svestan.

 

Ovaj 34-godišnji igrač spreman je da se preseli u Seriju A već u januaru.

Naime, kako prenose italijanski mediji, Modrić je odlučio da preseče i napusti Real Madrid i njegova želja je da se oproba u „Kalču“, i to u dresu Milana.

Zvonimir Boban je, naravno, glavni zagovornik ove ideje, ali će direktor „rosonera“ morati da ubedi Ivana Gazidisa da je vezni igrač Real Madrida pravo pojačanje za klub sa „San Sira“. Gazidis ne želi da klub dovodi igrače koji imaju više od 30 godina.

Predsednik Real Madrida Florentino Perez pustio bi Modrića za 10 miliona evra. Italijanski mediji prenose da bi uprava Milana pristala na ovaj transfer isključivo ako Modrić značajno smanji svoja potraživanja na godišnjem nivou.

Luka je svoju karijeru započeo u mlađim kategorijama Zadra odakle je prešao u Dinamo iz Zagreba. Bio je na pozajmici u Zrinjskom i Interu iz Zaprešića. U julu 2008. godine potpisao je za Totenhem za 21 miliona evra. Četiri godine kasnije prelazi u Real za 35 miliona evropskih novčanica.

Za „kraljevski klub“ odigrao je 309 utakmica, postigao 18 golova uz 49 upisanih asistencija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here