EPA/Sedat Suna
Adem Ljajić

Poznati fudbaler Adem Ljajić završio je juče u policijskom pritvoru jer je, kako se sumnja, najpre rano ujutru sa nepoznatom osobom ušao u jedan beogradski hotel i napao recepcionera, a potom pretio policajcima koji su došli da intervenišu.

Policija će, kako je saopštilo Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu, podneti krivičnu prijavu protiv fudbalera zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

– Alkometrom je utvrđeno da je okrivljeni u trenutku izvršenja dela imao 2,2 promila alkohola u krvi. Po prijavi građana zbog remećenja javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli okrivljenog, koji je vređao policijske službenike i ometao ih u izvršenju službenih radnji – saopštilo je beogradsko Treće osnovno tužilaštvo povodom incidenta poznatog fudbalera.

Ljajić je, prema nezvaničnim informacijama, juče ujutru sa još jednom za sada nepoznatom osobom ušao u jedan beogradski hotel rekavši recepcioneru da žele da odu do bara. Kada im je zaposleni rekao da bar ne radi, Ljajić je, prema istim informacijama, samoinicijativno ušao u šank.

– Fudbaler je počeo da vređa recepcionera, da bi ga na kraju uhvatio za revere i vikao na njega – otkriva „Politikin” sagovornik blizak istrazi.

Policija je ubrzo pošto je obaveštena o incidentu izašla na mesto događaja, ali se Ljajić ni tada nije smirio. Prema nezvaničnim informacijama, fudbaler policajcima koji su pokušali da ga legitimiše nije želeo da pokaže ličnu kartu preteći im „da ih je sve video i zapamtio”. Prema istim informacijama, prilikom odvođenja u policijsku stanicu zapretio im je da će ih pobiti nazivajući ih „paščadima”.

Ljajić je juče popodne trebalo sa ekipom Novog Pazara, za koji trenutno nastupa, da odigra prvenstvenu utakmicu u okviru Superlige protiv Železničara iz Pančeva.

Fudbaler iz Novog Pazara je karijeru počeo u lokalnom u FK Jošanica, da bi kao četrnaestogodišnjak prešao u beogradski Partizan. Igrao je za Fjorentinu, Romu, a bio je i reprezentativac Srbije.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here