MN PRESS/Foto: Marko Metlas
Dejan Radonjić

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da nema šta da zameri igračima posle poraza od ekipe Žalgirisa.

Crveno-beli su poraženi u gostima od ekipe Žalgirisa 75:62 u zaostalom meču 24. kola Evrolige.

– Čestiitke Žalgirisu na pobedi, u ovim okolnostima bez toliko igrača u poslednjih 20 dana, mogu da kažem da smo odigrali dobru utakmicu. Bilo je i grešaka, ali na kraju naš napad u drugom poluvremenu nije bio dovoljno dobar za ovakvu utakmicu. Nemam šta da zamerim momcima jer znam kroz šta smo prošli u poslednjih 20 dana bez toliko igrača i nadam se da ćemo uskoro imati sve igrače na okupu na treningu. Imali smo Uskokovića na pleju, nekoliko momaka mu je pomoglo, ali 18 poena u drugom poluvremenu su kombinacija oba – skraćene rotacije i dobre odbrane Žalgirisa – rekao je trener crveno-belih i na pitanje novinara “da li bi možda kasnije odigrao ovu utakmicu u Kaunasu sa ovakvim problemima koje ima” dodao:

– Mi nismo imali kada da odigramo ovu utakmicu, već u ovom terminu. Nema slobodnih termina, jer nam predstoji da odigramo i nekoliko zaostalih utakmica u ABA ligi.

Ekipa Crvene zvezde odmah nakon utakmice vraća se za Beograd, a već u petak crveno-beli putuju na duel 26. kola Evrolige sa Baskonijom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here