Vesti
Slavko Jež, trener i promoter borilačkih veština

Proslavljeni australijski šampion i prvak Jugoistočne Azije i Okeanije u kik bosu, Slavko Jež, danas je uspešan promoter i trener borilačkih veština u Sidneju.

Sportski radnik iz naše zajednice trenutno radi na pripremi velikog međunarodnog turnira u boksu i kik boksu, koji će se održati u petak 23. juna u dvorani Whitlam Leisure centra u Liverpulu, koja može da primi 3.000 gledalaca.

– Biće to zaista prvoklasna revija profesionalnih i amaterskih boksera i kik boksera iz Australije, Papue Nove Gvineje i Novog Zelanda, trenutnih šampiona ove tri države. Pripreme su u toku, a ono što već sada mogu da najavim je da će ljubitelji borilačkih veština u Sidneju i okolini imati priliku da uživaju u vrhunskim i žestokim borbama – kaže za „Vesti“ Slavko Jež.

Kako je istakao naš sagovornik, među borcima u selekciji Australije biće i momci srpskog porekla, neki afirmisani u borilačkim sportovima, a drugi na putu ka sticanju reputacije.

Publika će moći da u ringu vidi Miloša Ristovića, koji će ukrstiti rukavice sa Ah Lamom, višestrukim šampionom Novog Zelanda. Takođe, takmičiće se i mladi Daniel Milošović, koji će za protivnika u lakoj kategoriji imati Šakama Hauarda, takođe šampiona Novog Zelanda.

Vredne najave su i borbe između velikih asova kik boksa iz dve zemlje, i to Staplforda i Tompsona, Ajdanija i Sampsona, Hilsa i Rangija, Antoniosa i Hamfrisa, Kambanisa i Proktora, Musavija i Akija, kao i ostalih učesnika turnira.

Definitivno, borilački spektakl kakav se ne propušta.

Više detalja i informacija o turniru u Vitlam centru u Liverpulu očekujemo u narednim nedeljama, kako se datum održavanja bude približavao.

Daniel Milošović (desno) u ringu

Upis novih članova

Akademija Slavka Ježa redovno prima nove polaznike. Deca i omladina širom sidnejske metropole, koja su zainteresovana da uče i vežbaju boks, kik boks i tajlandski boks, mogu da dođu u borilački klub „Light Out Fight Club“, na adresi 4/86 Heathcote Rd, Moorebank, kod Liverpula.

Redovni treninzi i prijem novih članova održavaju se ponedeljkom, sredom i petkom uveče.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here