EPA/Jason Szenes
Điđi Hadid

Manekenka Džidži Hadid odlučila je da stavi tačku na dvomesečnu vezu sa “gospodinom savršenim” – Tajlerom Kameronom.

“Raskinuli su pre nekoliko nedelja. Sve se odvijalo prebrzo i veza je postala previše zahtevna za oboje. Rastali su se u prijateljskim odnosima i ostaće prijatelji”, rekao je izvor blizak paru.

Otkrio je i da će oni sigurno nastaviti druženje, ali da su jednostavno odlučili da uspore sa romansom. Džidži je zauzeta i često putuje, dok Tajler pokušava da se skrasi u Njujorku, prenosi RTL.

View this post on Instagram

Gigi Hadid and fellow model (and recent Bachelorette finalist) Tyler Cameron have split! ? The two have been quite cozy the past two months, with him moving to New York where she lives and even accompanying her to Holland for her grandmother’s funeral. But alas their romance has ended…for now. Do you think his recent comments about being single and “just friends” with Gigi caused her to end things? Photo: Us Weekly. . . . #vandypop #dailydish #popculture #pop #celebrities #celebs #news #omg #romance #celebritynews #television #entertainmentblogger #entertainment #entertainmentnews #celebrityblogger #gigihadid #tylercameron #realitytv #gigi #bachelorette #thebachelorette #models #model #gigiandtyler

A post shared by VANDY POP ? ? ? ? ? (@vandypop) on

Tajler je pre nedelju dana u jednoj televizijskoj emisji Džidži nazvao prijateljicom, pa se tako i otkrilo da je par “na pauzi”.

“To je moja prijateljica. Izašli smo nekoliko puta. Ona sad radi svoju stvar u Parizu i rastura”, rekao je Kameron.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here