OSS
Slobodan Kovač sa mališanima

Slobodan Kovač, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije i najbolji trener Evrope u 2019. razgovarao je danas sa trenerima, ali i ljubiteljima odbojke u okviru Tribine „Sajma sporta“ na temu „Primeri trenerske prakse“.

Na izuzetno posećenoj tribini, Kovač je detaljno opisao kako su seniori Srbije osvojili zlato u Parizu, ali i najavio da će se prvaci Evrope okupiti u kompletnom sastavu tek 27. decembra i da će pripreme za Evropske kvalifikacije za OI 2020. trajati do 3. januara, kada je predviđen polazak u Berlin. Najbolji trener u Evropi je privukao i veliku pažnju posetilaca na štandu OSS.

Na 8. Međunarodnom sajmu sporta – „Sajam Sporta Spaja Svet“ u hali 1 „Beogradskog sajma“, koji je organizovao Sportski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije, izložbeni deo Odbojkaškog saveza Srbije bio je smešten na štandu A 1 – 3, gde su posetioci imalu priliku da pogledaju deo bogate kolekcije medalja i pehara nacionalnih odbojkaških reprezentacija, uz poseban osvrt na takmičenja u 2019. i sjajne rezultate seniorskih reprezentacija Srbije na Evropskim prvenstvima, kada su odbojkašice osvojile zlato u Ankari, a odbojkaši zlato u Parizu.

Tokom vikenda na odbojkaškom terenu ispred štanda OSS, igrane su utakmice Razvojne lige (devojčice i dečaci rođeni 2009. i mlađi) u organizaciji Odbojkaškog saveza Beograda.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime