Totenhemova akcija iz koje je Hari Kejn izjednačio na 2:2 u 50. minutu susreta s Olimoijakosom u Londonu u Ligi šampiona začeta iza aut-linije.

Kalum Hajns, 15-godišnjak koji je skupljao lopte na meču pretpolsednjeg kola, u kojem je grčki tim vodio s 2:0, a engleski pobedio s 4:2, jedan je od junaka preokreta iako nije ni kročio na igralište. U 49:10 minutu lopta je otišla u aut, u 49:12 bila je u rukama Serža Orijea, a u 49:17 u Olimpijakosovoj mreži, gde ju je Kejn smestio na centaršut Lukasa Moure.

Dečaka koji je ekspresno reagovao da dobaci loptu Totenhemovom desnom beku da ovaj izvede aut novi trener “pevaca” slavni Portugalac Žoze Murinjo nije zaboravio. Naprotiv. Odmah posle pogotka otišao je do njega da mu zahvali što je delotvorno učestvovao u akciji.

– Ja sam samo radio svoj posao i još ne mogu da verujem da se to zaista desilo. Čak i nisam video gol. Dobacio sam loptu, a dok sam odlazio da sednem, video sam publiku da se raduje. Kad sam se okrenuo ka terenu, Kejn se već radovao. Gol sam zatim video na velikom ekranu. To što je Murinjo uradio nikada neću da zaboravim. Bio sam presrećan, a i dalje sam – rekao je dečak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here