Printscreen
Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević već duže vreme je u vezi sa Asminom Durdžićem, inače bivšim partnerom Aneli Ahmić. On je nedavno gostovao u “Eliti” kako bi se suočio sa bivšom devojkom, a sve je zanimalo kako na to gleda njegova sadašnja partnerka.

– Ja sam priželjkivala taj susret ali opet sam se plašila šta će se desiti, bila sam spremna na sve. Da su se oni pomirili ja bih pristala na sve to, bila sam na psihičkom oporavku i sada sam kao nova. Mnogo mi je značio taj odmor – rekla je Stanija.

Starleta je dalje istakla da on ne boravi uvek kod nje kada je u Beogradu.

– On je odseo u hotelu jer sam ja imala toliko obaveza. Nekako mi je lakše tako da ne bi došlo do nervoze i svađanja. Danas ćemo provesti dan zajedno, bio je danas kod mene u stanu i posle toga ćemo provesti noć zajedno. Prijatelji su me prozivali i onda sam morala da skinem sliku sa Asminom – dodala je za Pink.

Kako kaže Stanija, njen partner nema primedbe na njen račun jer se uverio da je njena slika u medijma drastično drugačija od realne.

– On je oduševljen svime, moj medijski imidž je skandalozan, na početku me je možda gledao kao trofej ali se brzo zaljubio jer sam ja totalno drugačija privatno. Ja privatno ustajem jako rano, idem na jogu i on je sa svim tim ostao fasciniran. Meni ne treba da bude sa mnom neko samo zato što sam atraktivna. Ne treba njemu žena da mesi pite jer bi se opet ugojio, uz mene je postao novi čovek, počeo je da trenira i malo se isklesao.

Starleta je dalje govorila i o planovima za budućnost, te pojasnila kakve su njene namere i da li vidi sebe sa Asminom.

– Čekam da još malo pokaže vreme, ja sam za svakog prethodnog mislila da je čovek mog života pa se pokazalo suprotno. Ja se ne plašim apsolutno više ničega, šta god treba da bude neka bude i to što pre. Dovoljan je jedan skrinšot i da ja završim sa njim. Odlučila sam da verujem svom partneru sve dok se ne uverim u suprotno – rekla je ona, pa dodala da priželjkuje porodicu.

– Naravno, sve je moguće. Ja imam žarku želju i da postanem majka, malo sam poljuljana zbog prethodnih trauma ali polako. Ja bih čak i usvojila dete što da ne, bitna je samo ljubav i lep odgoj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here