Korektan meč, dobro smo ušli u utakmicu, igramo na svaka tri dana, a ovo je jedna od tih utakmica u kojoj smo bili u solidnom ritmu, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde posle pobede protiv Mačve (4:0) u zaostalom meču 22. kola Superlige.

– Bilo je dosta pozitivnih stvari u našoj igri, a moram da istaknem da mi je veoma drago zbog povratka Kataija, koji je odigrao 90. minuta posle duge pauze. Kao što je poznato, imamo problema sa igračima koji su zaraženi korona virusom, uskoro se vraćaju Falćineli i Falko, a čekamo i Sanoga. Mogu da razumem mentalni umor igrača, kao i fizički zamor, ali znamo šta nam je cilj. Idemo da se odmorimo, pa nas već u ponedeljak očekuje teško gostovanje Voždovcu, posle toga dočekujemo Mladost i završavamo ciklus koji je bio veoma naporan -izjavio je Stanković za klupsku televiziju.

Osvrnuo se Stanković i na podatak da je protiv Mačve jubilarni 50. put predvodio Zvezdu kao trener.

– Hvala igračima što su me nagradili pobedom na mojoj jubilarnoj 50. utakmici na klupi Zvezde. Sve zasluge idu momcima. Zaista njihov odnos, ponašanje i rad, me čini presrećnim što imam čast da ih vodim na 50 utakmica. Nadam se da ćemo zajedno provesti još mnogo lepih trenutaka i doneti još uspeha Crvenoj zvezdi – zaključio je Stanković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here