Promo

Uoči velikog beogradskog koncerta koji je zakazan za 11.jun na Tašmajdanu, najpoznatiji domaći hip-hop bend izbacio je danas novu pesmu pod nazivom “Stara garda”, koju izvodi zajedno sa Nikolom Rokvićem.

“Stara garda” govori o nedaćama matorih repera i o radostima roditeljstva. Čarape na sandale u kombinaciji sa dubokom emocijom koju prenosi raskošni vokal Nikole Rokvića, na duhovit način donose priču o starenju, kafani i porodici. Naša generacija će se svakako u ovim stihovima prepoznati, ali se nadamo se da će kod mlađih probuditi razumevanje za njihove roditelje”, poručuju iz Beogradskog sindikata.

Pored Beogradskog sindikata, muziku potpisuje DJ Silente, a za reči ove originalne pesme zaduženi su momci iz Sindikata. Duvači i duvački aranžman: Miloš Nikolić, mix i master: Vuk Aleksić – Snejk Pliskin, režija i produkcija spota: Blaško Gavrić.

Posle 10 godina od spektakla pred prepunom beogradskom Arenom, Sindikat se sprema da osvoji i Tašmajdan, kao simbol beogradske urbane muzičke scene.

Pored „Stare garde”,za zagrevanje publike nedavno su objavljene i pesme “Ljubav u inat”, “Među zvezdama” i “Moja sudbina”, kao uvertiru za spektakl koji sledi na Tašu!

1 COMMENT

  1. Niti je hip hop niti hopa cupa, već rep muzika. Beogradski sindikat je srpska najbolja rep grupa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here