Tanjug
Trener Olimpijakosa Pedro Martins

Trener fudbalera Olimpijakosa Pedro Martins izjavio je da je na poraz od Crvene zvezde u Ligi šampiona u Beogradu uticao prestrog crveni karton Jasinu Benziji.

Francuski sudija Benoa Bastijen isključio je Benziju u 58. minutu, posle čega je Zvezda od 0:1 stigla do velikog trijumfa 3:1 u Beogradu.

– Preterano je dobio crveni karton, Benzija nije išao namerno. Nije hteo da ga povredi, bio je običan faul. Bilo je mnogo više događaja za crveni karton – rekao je Martins posle utakmice na konferenciji za novinare na stadionu “Rajko Mitić”.

On je priznao da je njegov tim napravio previše grešaka u finišu.

– Moramo da analiziramo poraz na miran način u narednim danima. Pogoršao se naš kvalitet u finišu, primili smo dva gola i na nama je odgovornost – rekao je Martins.

Njega su grčki novinari upitali zašto su iz prve postave izostali igrači poput Matjea Valbuene, Danijela Podensea, Omara Ebdelauija i Brazilca Giljermea.

– Neću prestati da naglašavam da je cilj prvenstvo. Morale su da se dese promene, igrali smo u ligi pre tri dana. Bili smo mirni i kvalitetni, nismo se razlikovati od protivnika, dobri do poluvremena, a onda smo izgubili ravnotežu. Benzija je napravio tri faula, dobio isključenje i sve je bilo teže. Ne mislim da je promena igrača problem – zaključio je Martins.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here