Srpski reprezentativac i napadač Fiorentine Dušan Vlahović nalazi se na spisku želja mnogobrojnih klubova tokom sezone u kojoj je eksplodirao.

Het-trik protiv Beneventa samo je dodatno skrenuo pažnju javnosti na izdanak Partizanove škole, ali istina je da su brojni timovi i ranije pokazali svoje interesovanje za njegove usluge. Dolazak Ćezarea Prandelija takođe je ključan za njegovu sjajnu formu. Iskusni strateg mu je ukazao poverenje, saigrači mu takođe veruju, a on se svima odužuje golovima.

Na kontu je od 12, pre nego što Fiorentina ugosti Milan, koji je takođe, prema pisanjima italijanskih listova, ,,bacio oko“ na Vlahovića. Takođe, spominjala se i Roma, koja je još ranije pokazala interesovanje za srpskog špica.

Govori se, naravno, i o njegovom potenicjalnom produžetku saradnje. Ugovor sa ,,ljubičastima“ ističe mu 2023. godine, ali za njegov paraf u Firenci moraju da mu obećaju nešto veće ciljeve poput borbe za Evropu, javlja italijanski ,,Rai“.

Vlahovićeve nastupe prati i Totenhem Žozea Murinja, budući da im je potreban naslednik Harija Kejna koji će na leto verovatno odabrati odlazak iz Londona u želji za većim ciljevima. Kako navodi ,,Don Balon“, Real Madrid je isto među timovima koji prate igre srpskog napadača. Izuzetan potencijal i talenat je pokazao u zahtevnoj ligi, a jeftinija je akvizicija od Erlinga Halanda. Na leto će klub napustiti Marijano Dijaz, a sudbina Luke Jovića je potpuno neizvesna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here