Vesti
Narodno veselje u Grenvilu

Vredni članovi uprave Udruženja boraca Kraljevske vojske „Draža Mihailović“ organizovali su u subotu 17. februara piknik za svoje članove, prijatelje i goste, u spomen-domu u sidnejskom naselju Grenvil.

Iako je tog dana bila nesnosna vrućina, oni koji su došli na ovo druženje proveli su zaista lepe trenutke na kraju radne nedelje.

Domaćini su se potrudili da pripreme bogat ručak, hladna pića, kolače, kafu, a za dobro narodno veselje pobrinuli su se iskusni majstori narodne muzike, pevač Dule Milivojević, klavijaturista Dragan Kotevski, harmonikaš Slavoljub Pavlović i trubač Srđan Đorđević.

Pesma, kolo i vesela atmosfera trajali su do kasnih popodnevnih sati, na radost svih prisutnih.

– Zajedno s radnim osobljem organizovali smo piknik nekoliko dana ranije, a na sam dan okupljanja trudili smo se da našim gostima pružimo lepe trenutke. Da smo u tome i uspeli, dalo se videti po raspoloženju svih prisutnih u sali. Hvala svima koji su došli da zajednički provedemo slobodno vreme u veseloj i prijateljskoj atmosferi, s nadom da se ponovo vidimo na našim narednim manifestacijama o kojima će javnost biti na vreme obaveštena. Hvala i vama u redakciji „Vesti“ što uvek ispratite naša okupljanja na stranicama vašeg lista – rekao nam je Božidar Savić, dugogodišnji predsednik Udruženja boraca u Grenvilu.

Fotografije sa piknika u Grenvilu dobili smo ljubaznošću Biljane Đurđević, sekretara i vredne članica ove naše nacionalne organizacije.

Predsednik kluba Božidar Savić s vrednim kuvaricama
Majstori za dobar štimung
Veseli gosti na pikniku
Mladi Nikola Savić se istakao u ulozi majstora za roštilj

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here