Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde završili su put ka Ligi šampiona za sezonu 2022-2023, nakon što su, posle dvomeča, izgubili od Makabija iz Haife.

Posle poraza u prvom meču od 3:2, srpski tim je remizirao u drugom (2:2) na “Rajku Mitiću”.

Dobro je Zvezda ušla u meč, stvarala šanse, što je u krajnjoj liniji i materijalizovala preko Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića. Rezultat je bio 2:0.

Ipak, obrt je najavljen nakon penala koji je promašio Dolev Hazizi, ali je iz velike udaljenosti Sundgren iznenadio Borjana koji je, stiče se utisak, morao bolje da reaguje.

U drugom poluvremenu, Makabi je bio bolji tim, Zvezda je ostala bez energije, a autogolom Milana Pavkova u 90. minutu, izraelski tim je prošao dalje.

1 COMMENT

  1. I bili ste se već dizali u nebesa. Ali je poraz ipak nezaslužan. Više peha je teško zamisliti I u Haifi i na Rajku Mitiću, Borjanov pacer (za njeg mi je drago, jer je nacionalist bez imalo mozga. Izjavljuje kako će on s Kanadjanima razbit Hrvatsku. Ne moraš volit Hrvatsku al pokaži da ti nacionalizam nije popio sav mozak. A ti njegovi Kanađani još shvatili nisu da je fudbalska lopta okrugla a ne jajolika. Dobar je golman, al je s ljudskošću i pameću na ratnoj nozi. Zvezda će i u Konferencligi napraviti svoj put, ako Bude igrao Kanga a ne Pavkov, Utakmicu je prokockao Stanković, nažalost. Sad to sigurno i on uvuđa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here