Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je cenu za svog vezistu Njegoša Petrovića, javlja ,,Mozzart sport“.

Vrlo dobre predstave ove sezone u kojoj se tek sada izražava njegov napredak, Zvezda želi da unovči, iako u klubu smatraju da još nije dostigao pun potencijal. Njegoš Petrović je standardan u ekipi Dejana Stankovića i igra na višem nivou nego li što je to bilo u prošloj sezoni, kada se po njegovom dolasku iz Rada dosta očekivalo.

Period adaptacije i prihvatanje ozbiljne uloge u timu je prošao i Petrović bi u narednom periodu mogao Crvenoj zvezdi da donese nekoliko miliona, konkretno tri, koliko navodno traži uprava kluba! Uz novac, Zvezda bi od kupca zahtevala i 15 odsto od naredne prodaje.

Mladi vezista je u Radu važio za jednog od talentovanijih mladih veznih igrača na ovim prostorima, ali u Zvezdi je to isprva pokazivao samo na momente, da bi ove sezone bio vidan njegov napredak.

Crveno-beli su za njegove usluge 2019. godine izvojili 400.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, stoga je izvesno da šampion Srbije neće ići ispod zacrtane cifre.

Dvadesetjednogodišnjak je ove sezone nastupao na 17 od 19 mečeva u Super ligi, bez postignutog gola, dok je u Ligi Evrope igrao svaki meč i pamti se onaj pogodak protiv Genta.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime