U jedinoj utakmici na Kipru, prvoj pod novim trenerom, “crveno-beli” savladali domaćeg drugoligaša Aris iz Limasola s 2:0.

U 35. minutu prvi gol je dao 19-godišnji Željko Gavrić, koji je prekomandovan iz Zvezdine ispostave Grafičara. Posle prodora po levoj strani šutirao je Gajić. Lopta se odbila do Tomanea koji je uposlio Gavrića, a njemu nije bilo teško da s nekoliko metara matira golmana Arisa.

U 69. minutu prednost je udvostručio Argentinac Mateo Garsija.

U prvom poluvremenu Zvezdin sastav je bio Borjan, Gajić, Eraković, Milunović, Pankov, Vulić, Petrović, Gavrić, Vukanović, Tomane i Boaći. U drugom poluvremenu su igrali Popović, Rodić, Degenek, Babić, Gobeljić, Garsija, Simić, Nikolić, Jovančić, Krstović i Pavkov. U oba dela, dakle, “crveno-beli” su bili s dva cenatrfora.

Zvezda je igrala napadački i motivisano. Svi igrači su imali veliku želju da se dokažu Dejanu Stankoviću. Pobeda je mogla da bude i ubedljivija.

Naš prvak se u utorak vraća u Beograd. U Petak putuje u Tursku na drugi deo priprema. Ostaće tamo do 7. februara, a planirano je šest utakmica.

Utakmica može da počne!?

Gepostet von FK Crvena zvezda am Montag, 20. Januar 2020

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here