Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.07.2015.
02:30
Vestionline A

Bacite mu mamac

Većina muškaraca sa oduševljenjem će dočekati seksualnu inicijativu partnerke. Ako želite da to učinite suptilno, isprobajte ovih 10 fraza kojima ćete ga "oraspoložiti" i kupiti za dugo vreme.

haryanaabtak.com
Dajte mu povoda da celog dana razmišlja o vama i jedva čeka da se vrati kući

1. Mnogo si mi nedostajao - Ako se iz nekih razloga niste videli neko vreme, ovakva rečenica podsetnik je na ono što delite, ali i na onu nežnu i ženstvenu stranu u vama koja otvoreno pokazuje svoju ljubav. Muškarcu koji voli svoju partnerku ova rečenica će biti neodoljivo seksi. 

2. Večeras si ti na redu - Davanje i primanje sastavni su deo svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svako ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u seksualnom smislu, za većinu muškaraca je na vrhu seksualnih želja.

3. Imam iznenađenje za tebe kod kuće - Od malena, ljudi su naučeni da na reč "iznenađenje" reaguju sa pozitivnim iščekivanjem. Tom porukom ćete pokrenuti seksualne misli u njegovom mozgu i predigru započeti satima pre izlaska.

4. Trebaš mi - Želja i potreba su osnovni ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija - seks će biti strastveniji. 

5. Ponesi i flašu vina - Ovakva poruka jasno daje do znanja da vam je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuje sa dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak. Tako će čitav dan moći da razmišlja o hedonističkim užicima sa vama. 

6. Hvala ti - Malo zahvalnosti, bilo da je reč o tome što je nešto popravio kod kuće, priskočio u pomoć ili uradio nešto što niste očekivale, jasno će mu dati do znanja da ga cenite. Osim toga, to će partnera podsetiti da ste tim - u spavaćoj sobi (u kojoj možete demonstrirati zahvalnost), ali i izvan nje. 

7. Divno si mirisao jutros - Zvuči i previše jednostavno, ali ipak pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga. 

8. Stalno razmišljam o onome kad si ti... - Prisećanje na neku konkretnu scenu sa njim koja vam se urezala u pamćenje deluje na nekoliko načina. Prvenstveno, otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što prija egu. Osim toga, otkriva da ste uzbuđeni, a takva vrsta direktnosti vrlo je poželjna s vremena na vreme. 

9. Nabacivao mi se... - Iako nije preporučljivo da se često igrate ovakvim izjavama, pogotovo ako niste sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena doza ljubomore može da napravi čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i naznaka moguće konkurencije, lako će rasplamsati strasti. 

10. Šta kažeš? Jesam li seksi? - Ovakvu je rečenicu je ipak najbolje zapakovati u slikovitu poruku. Samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što sami znate da ste seksi, bez sumnje će i u njemu probuditi želju da vam pokaže kako delujete na njega.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online