Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 10.08.2011.
08:00
intimatemedicine.com A

Muškarci, vibrator je vaš prijatelj!

Muškarac, žena i vibrator - kombinacija koju mnogi nazivaju "seks utroje", ali u odsustvu trećeg. Kao i kada je prisutna treća osobo i u ovom slučaju muškarci se plaše da će ih njen vibrator izgurati iz kreveta jer može biti bolji i veći. A ne znaju da je vibrator muški prijatelj.

Samo je posmatrajte

To što žena ima vibrator ne znači da je muškarac loš u krevetu, iako je većina uverena da im je vibrator konkurencija. Pomalo se osećaju ugroženi, pa i uvređeni ako njihova partnerka predloži da seks dopune još jednim članom.

A istina je da su vibratori su, kako im već i samo ime kaže, samo polna pomagala, koja pomažu da seks dobije malo drugačiju aromu. I stvar koju muškarci treba da znaju je da metal i silikon nikada ne mogu da nadomeste sve ono što oni sa svojom osećajnošću u seksu mogu učiniti. Nikada!

Sklopite savez s vibratorom - Ako mislite da je vibrator upotrebljiv samo za njene usamljene sate, a ostalih dana mu je mesto u nekom ćošku preporučujemo da se s njim sprijateljite i zbližite. Samouvereno ga uzmite u ruke i zajedničkim snagama vašoj dragoj pružite nezaboravne užitke.

Uz upotrebu malo mašte možete joj dočarati seks u troje, analni seks ili šta god vam padne na pamet, pri čemu nema ljubomore prema drugom muškarcu jer je spravica samo u vašim rukama. Posle toga vibrator treba dati ženi jer će se na osnovu posmatranja šta radi dok je sama najbolje naučiti šta joj prija i kakav je put do orgazma.

Ohrabrite se i sami joj kupite vibrator - Stisnuti zube i pregrmeti blam kupovine vibratora je sitnica u odnosu na ono što sledi posle. Ne samo da ćete osvežiti svoj seks i po nešto naučiti gledajući kako ga ona koristi, takođe ćete joj dati signal da želite da upoznate sve dimenzije njene razuzdanosti i seksualnosti. 

Pri kupovini vodite računa da ne izaberete onaj najmanji koji je u ponudi jer se time neće oduševiti, a i nesigurnost koju prepozna u tom činu neće je motivisati da ga pred vama i koristi. Ovakav izbor bio bi vraćanje dva koraka unazad.

POVEZANE VESTI

Sreda 10.08.2011. 12:37
Ijao,pa je ne bih da turim elektricni kurdon u svoju guzicu,to meni basne prija,mislio sam da to uglavnom koriste zene!?
Petak 12.08.2011. 22:37
Sta se desava sa Novostima.U poslednje vreme sve se vrti pedalj ispod zenskog pupka.Ovako ponasanje je zabrinjavajuce,zanlja nam je u krizi kao i narod dok su najvaznije vesti zene i njihovi seksualni problemi.Zene,su izrod covecanstva,(duboko izvenjenje postenim zenama) uvukli su covecanstvo u greh pa verujem da ce ga i okoncati do sudnjeg dana.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online