Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 17.11.2011.
08:00
Intimatemedicine, Vestionline A

Budite kraljica oralnog seksa

Kod oralnog zadovoljavanja partnera, žene prave mnogo grešaka. Pročitajte ovaj tekst i partner će vam biti zahvalan.

Kao kod svakog polnog odnosa tako je i kod oralnog najbolji razgovor, u kojem će vam partner reći što i kako to želi. Načina i tehnika ima mnogo, od čega ćemo vam predstaviti neke. Prvi uslov za uspešan felacio je ljubav prema penisu.
 

Prvi uslov za dobar oralni seks je ljubav prema penisu
 

Oralno zadovoljavanje 1

Penis nije krhka i lomljiva igračka. Ako ga se već prihvatite, onda to učinite hrabro i intenzivno, što se ženama često čini previše grubim. Izaberite položaj, pazite da vas ne zaboli vrat i pazite na praktičnost a ne na estetiku.

Neki muškarci se tokom felacia rado pozabave vašim erogenim zonama. Zato vam predlažemo položaj 69. Ili nešto slično, recimo on na leđima, a vi na boku. Ako želite samo njegov užitak nađite položaj u kojem se nećete oslanjati svojim rukama. Za dobar felacio potrebne su obe ruke, a poželjan je i kontakt očima.


Oralno zadovoljavanje 2

Kod oralne stimulacije, usta nisu glavna zbog trenja, već zbog topline i vlažnosti, a za trenje neka se pobrine ruka. Kažiprst i palac spojite u obruč i pritisnete ih na svoje usne. Ostale prste obavijete oko penisa, jednako kao kažiprst. Na taj način ste napravili svojevrstan tunel, koji završava s razigranim jezikom.

Šta radite usnama i jezikom je jaaaako bitno

 Započnite s odlučnim kretanjem po celom penisu, ali pri tom glavić nemojte ispuštati iz "tunela". Dok se odmičete usisajte vazduh, kao da želite posisati spermu iz penisa. Jezikom nadražujte spoj glavića i samog penisa. Kod toga budite nežne, bar na početku.

Ruku, koja vam je uz usne i kojom radite kratke pokrete gore-dole, istovremeno možete kružiti oko ose penisa. Šta ćete s drugom rukom smislite sami. Na primer, pružite mu prst, a on neka vam sam pokaže što želi da mu radite. Štipkajte mu bradavice, milujte mu testise, nadražujte anus.


Oralno zadovoljavanje 3

Kada osetite da će svršiti, ubrzajte tempo. Ako ne želite da progutate spermu, to nikako ne znači da treba da prestanete s nadraživanjem. Maknite usta, i još ubrzajte tempo ruku, a prestanite tek nakon ejakulacije. Nakon toga morate svog muškarca pitati šta dalje. Iako se to vama možda neće činiti važnim, ipak je važno i može uništiti celi orgazam.

Dakle, pošaljite ga pod tuš i veselo se primite posla!

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.11.2011. 10:56
Која није схватила, добровољно се јављам да вежба на мени.
Četvrtak 17.11.2011. 22:39
A da objasnite kako da muskarac bude "Kralj oralnog seksa"?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online