Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 14.12.2011.
08:00
intimatemedicine.com. A

Ti spavaj s mojom, a ja ću sa tvojom

Na zamenu partnera najčešće se odlučuju partneri zrelijeg životnog doba, čiji je seksualni život postao dosadan, pogotovo od kada su iscrpeli sve poznate seksualne tehnike - pa i one perverzne. Osim te sitne zasićenosti, takvi parovi izgledaju kao potpuno srećna zajednica.

Foto: ilustracija
 

Od razgovora do poduhvata

Prvo su počeli da razmišljaju o razmeni partnera, onda su o tome razgovarali i to je bila samo tema razgovora. Ali takav će razgovor mnoge zbuniti i uzbuditi.

I tako takav sretan par jednoga dana na večeru pozove drugi takav par, koji im je sličan po načinu razmišljanja. Svi se uzajamno smatraju srećnima, a i poznaju se već dugo vremena. Nakon pićem dobro zalivene večere razgovor se pomalo pretvorio u ples. Normalno, domaćica s gostom, a domaćin s gošćom. U svemu tome nema nikakvog zla...

Pogledajte scenu iz filma koji se bavi ovom tematikom.


Kad zamena započne

Ambijent je prilagođen osećanju situacije, prigušeno, toplo žućkasto svetlo, samo sveće. U laganom plesu, lica počinju da se približavaju, a ruke beže - same od sebe...

Odjednom se u sobi nalazi još samo jedan razigrani par, dok se drugi diskretno povukao u drugu sobu. Ne treba posebno objašnjavati ko se tamo ljubio i šta je sve radio. Prvi par se neće nimalo začuditi kada primeti šta se dogodilo, a neće se ni dvoumiti. Na šta ćemo pomisliti, ako znamo da se nekoliko metara od nas ljube (i ne samo ljube) muškarac i žena? Naravno, misao ode na seks. Takav je scenario prvi korak prema zameni partnera.


Da li se takvi parovi redovno sreću?

Opisani će se parovi, pre ili kasnije, ponovno susresti. Možda će se naći i s drugim parovima. Ponekad možda i spontano, dok će razmena partnera uglavnom biti planirana. U takvom je slučaju razmene partnera nužno da su oba para što više intimna. Inače, takva igra nema ništa zajedničkog s grupnim seksom ("grupnjakom"), s ekshibicionizmom ili voajerizmom. Ovde se radi o iskrenoj, nežnoj i osećajnoj vezi, u kojoj niko nije prevaren.

Ovakve slučajne ili povremene seksualne susrete ne možemo nazvati nečim perverznim, jer radi se o stabilnim partnerima, koji će takvi i ostati. Potpuno je drugačija situacija kod parova koji u razmeni partnera vide spas za vlastitu ljubav, koja se pomalo gasi, a istovremeno se nadaju kako će doživeti nešto novo i još nedoživljeno. Tada je i scenario potpuno drugačiji.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.12.2011. 09:53
Fim je film,nista novo u filmu kao i u zivotu ! Sve je ovo radjeno u proslosti i svima nam je poznato. ALI ZASTO SE NEKOME ZURI DA TO PRIKAZE NA OVAKVIM MESTIMA GDE NEMA CENZURE, I SVE OVO MOGU DA GLEDAJU I DECA. Bila je Sodoma i GOMORA, ALI JE NEKO PONOVO DOZIVA.
Četvrtak 15.12.2011. 13:40
Ti spavaj sa svojom, a ja ću sa obadve! To je moja parola!
Sreda 14.12.2011. 18:47
Ajde musko da promeni partnera ok..ali zensko eeeej to nemogu da shvatim ...hahaha
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online