Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.06.2012.
08:00
Intimatemedicine, Vestionline A

Osnove oralnog seksa – za nju (2. deo)

Mislite da znate sve o oralnom seksu? Kažu da nikada ne znamo toliko da ne bismo mogli naučiti više. Postanite majstor oralnog zadovoljavanja muškarca!

Kao da ližeš ogromnu lizalicu...
 

Osnove oralnog seksa #7: "Širli Templ"

Penis možete oblizivati vrhom jezika, a jezik možete koristiti u celini i lizati sa što većom površinom. Naziv za to je "Širli Templ", jer podseća na scenu kad ližemo ogromnu lizalicu.


Osnove oralnog seksa #8: Dugi obliz

Majka priroda je na penisu ostavila dugi šav, koji ide od glavića do polovine testisa. Bez brige, s puno pljuvačke možete povući jezik po celoj dužini šava, počevši od testisa sve do vrha penisa.


Osnove oralnog seksa #9: Napinjanje kožice

Ako rukom napnete kožicu pri korenu penisa, možete povećati partnerov užitak. Time mu takođe možete ubrzati orgazam, ako je to vaš cilj. Kožicu napnete tako da nekoliko centimetara iznad korena oko penisa ovijete palac i kažiprst ili celi dlan, a zatim povučete dole do korena. Tako je sva koža na penisu napetija, a osetljivost u gornjem delu obično veća.

Osnove oralnog seksa #10: Prst u usta

Pokušajte za vreme felacia da stavite muškarcu jedan ili više prstiju u usta. Nekim

Mnogi vole da osete vaše prste u svojim ustima...

muškarcima se taj dodatni dodir čini krajnje erotski.


Osnove oralnog seksa #11: Međica (između testisa i zadnjice)

Iza testisa se skriva područje nazvano međica ili perineum. Iako je često izvan fokusa, ima potencijal za proizvođenje super užitka. Neki muškarci se posebno uzbude ako im ližete taj deo. Jednako tako, nežna masaža međice prstima može oralnom seksu dati novu dimenziju.


Osnove oralnog seksa #12: Zadnjica

Nekim muškarcima je prst na čmaru ili u njemu, za vreme oralnog seksa, dodatni užitak. Drugi tvrde da su najintenzivniji orgazam doživeli pri oralnom seksu, dok im je žena istovremeno masirala prostatu. Treći nešto takvo uopšte ne bi mogli podneti.

Liznite mu perineum, a pitajte ga da li želi da se motate oko zadnjice

Opet neke može uzbuditi mali vibrator u zadnjici, a neki parovi se posvećuju "rimingu" (oralno-analnim kontaktima). Najbolje da ga diskretno pitate kako bi i šta on voleo...


Osnove oralnog seksa #13: Vizuelne radosti

Mnogo je muškaraca koji jako vole da gledaju ženu tokom oralnog seksa. Nekim ženama se i pomisao na to čini uvredljivom, jer misle da je nekako povezana s podređenošću. Iskreno rečeno, muškarcu će se najverovatnije po glavi vrzmati samo misli pune obožavanja i iskrene zahvalnosti za njen trud, nego bilo šta drugo

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online